Bølle Bob og Smukke Sally

16. februar 2007

I går aftes var vi (Søren, Sebastian og jeg) oppe på Christians skole, hvor 6. klasse skulle spille skolekomedie. Christian spillede Blom og havde faktisk ret mange replikker, og han klarede det fantastisk. 

Jeg må indrømme, at jeg er temmelig imponeret over de unger. De stod der på scenen, som den mest naturlige ting i verdenen.skolekomedie.jpg  Der var ret mange solo sange, og de elever som sang dem, klarede det helt forrygende. Stykket varede i næsten 1 ½ time og bagefter var der kaffe, kage og sodavand til alle. 

Skolen er ret lille, der er kun én årgang af hver klasse, så når eleverne skal i 7. klasse, skal de flytte skole. Det er ret hyggeligt med sådan en lille skole, for når der er diverse arrangementer på skolen, tropper næsten alle op, i går var vi vel hen ved 300 personer.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar