Lidt spændt

1. marts 2007

Jeg glæder mig, men er også lidt nervøs. Selvom det er samme arbejdsplads, er det alligevel lidt spændende at starte i nyt job/uddannelse. Nu ved jeg da hvor jeg indfinde mig de næste to år, for det er den tid uddannelsen tager (jeg regner selvfølgelig ikke med at få sparket). 

Nu vil jeg lige snuppe mig en god kop kaffe, og se om jeg ikke kan få, de forbaskede sommerfugle, som er ved at indfinde sig i de nedre regioner, til at flyve et andet sted hen. 

kaffe.jpg

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Gitte 1. marts 2007 at 08:23

  Held og lykke Sveske.

  Håber du bliver rigtig glad for dit nye job og uddannelse. Det er kanon flot, at du bare springer ud i det!

  De bedste ønsker for dig de næste 2 år.

  Knus Gitte

 • Svar Catarina 1. marts 2007 at 14:49

  Hej Gitte

  1000 tak skal du have 🙂

 • Skriv gerne en kommentar