Klematis

21. marts 2007

Jeg har været ud og se til den, der er ingen tegn endnu. Men jeg glæder mig til den atter begynder at blomstre. Den er så venlig at berige mig med mange smukke blå blomster, det er jeg taknemmelig for.

klematis.jpg
~Billederne er fra august 2005.

I samme genre

3 kommentarer

  • Svar Laila 21. marts 2007 at 21:32

    Næhh, den er fantastisk smuk. Kan godt forstå du må kigge til den..

  • Svar Therese 22. marts 2007 at 11:12

    Sikke nogle lækre farver !!! Kom sol kom sommer !

  • Svar Catarina » Blog Archive » Go’ dejlig solmorgen 19. april 2009 at 08:57

    […] Derud over vil jeg også gerne have en klematis igen. Den ene klematis jeg havde, gik til sidste forår/sommer, da vi fil lavet terrasserne og alt flisearbejdet og de er nu altså så fantastiske smukke når de blomstre. […]

  • Skriv gerne en kommentar