Skidne æg

9. april 2007

Så blev det påskens sidste dag, og det er lig med, tid til skidne æg. Skidne æg er en gammel dansk opskrift. Retten er utrolig nem at lave.

Du skal bruge:

6 æg
40 g. smør
40 g. hvedemel
500 ml. mælk
1/2 spsk. sennep
salt
peber
persille

Kog æggene til “smilende æg” (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med persille.

aeg.jpg

I samme genre

5 kommentarer

  • Svar Hege 9. april 2007 at 18:43

    Det så da godt ut. Jeg prøver en dag!

  • Svar Pia 9. april 2007 at 19:39

    Lige præcis den der æggeret springer jeg over, og jeg ved godt man ikke skal lade sig afskrække af synet:)

    Kan lide det meste, også æg, men skidne, der går jeg gladeligt udenom.

  • Svar Catarina 9. april 2007 at 20:52

    Ja man skal kunne lide fiskesennep, da det er det meste af smage.

  • Svar Laila 10. april 2007 at 14:29

    Uhmm.. Gud ved hvad familien ville sige til sådan en omgang?? Kan huske min mormor lavede det.. MUMS!

  • Svar Catarina 10. april 2007 at 16:44

    Prøv det 🙂

  • Skriv gerne en kommentar