Bark

16. april 2007

Til tider bliver jeg helt fascineret af træer. Nogle gange, er det deres højde, andre gange deres omfang. Lige nu er jeg helt pjattet med at se strukturen i barken, kald mig bare tosset, men det er altså ret fascinerende.

bark.jpg

I samme genre

3 kommentarer

  • Svar Deborah 16. april 2007 at 14:37

    Nej jeg synes overhovedet ikke, du er tosset – elsker også træer 🙂

  • Svar Hege 16. april 2007 at 16:38

    Du er slett ikke sprø. Jeg liker også trær. Da jeg i sin tid gikk på lærerskolen hadde jeg en formingsoppgave der jeg laget et stilisert mønster ut fra en bit bark. Senere trykket jeg mønsteret på mange forskjellige selvproduserte produkter. Det var den gang! Jeg liker spesielt godt det siste bildet ditt. Nydelige farger.

  • Svar Catarina 17. april 2007 at 06:55

    😉

  • Skriv gerne en kommentar