Crockett

22. april 2007

Christian lavede en bane, som jeg aldrig havde set lige. Jeg må indrømme, at knægten har fantasi, men bare ikke fra mig. Sådan en bane havde jeg aldrig fundet på. Vi måtte selvfølge have et par spil. Aftensmaden stod på flade rugbrødsmadder, men det gør heller ikke spor.

crockett.jpg

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Pia 22. april 2007 at 21:10

  Tænk nu hvis kreativitet er medfødt. Mener, jeg synes altid børn er kreative, nogle dygtigere end andre javel, det er først når de bliver temmelig store at de bliver sådan helt “handlingslammet”, sådan når de kommer i den alder/periode hvor ALT er pinligt:)

 • Svar Catarina 23. april 2007 at 06:26

  Så vil jeg da håbe han beholder det, da faktisk er nået den alder hvor JEG er blevet pinlig, så detvare nok ikke længe inden ALT er pinligt 😉

 • Svar Kontorchefen 23. april 2007 at 13:33

  Det var da en dejlig historie, elsker bare når ungerne løber og leger i haven. Min dreng har sit eget træ, der har han sat i mange timer. Det er vist en god bane 🙂

 • Svar Catarina 23. april 2007 at 18:00

  Det var en god, svær og spændende bane 😉

 • Skriv gerne en kommentar