Op i omdrejninger.

28. april 2007

Der er flere ting som kræver min opmærksomhed i dag. Vasketøjet venter på at komme ud i solskinnet, forhaven trænger til en overhaling, krydderurterne skal udplantes i dag og der ligger en bunke strygetøj og venter.

Der er faktisk rigeligt, men det bliver en pragtfuld dag, så jeg er den der er løbet.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Hege 28. april 2007 at 11:43

    Jeg synes jeg var tidlig ute da jeg sto opp halv åtte, og i dag er det den store gjøre dagen både i DK og i N, for nå er det varmt. Vi har skyndet oss med alt innearbeidet nå på morgenen. Resten av dagen skal tilbringes i hagen. Det er et hav av oppgaver, – og i motsetning til rydding og gulvvask som jeg absolutt ikke liker, så er alt jeg skal gjøre ute lystbetont.

  • Svar Catarina 28. april 2007 at 18:41

    Ja jeg kan også bedst lide udedørs sysler, når det er godt vejr. God dag til dig 😉

  • Skriv gerne en kommentar