Hjemmegjort hvidløgsost

1. maj 2007

I dag stod Søren for aftensmaden, så jeg havde lige lidt tid til at lave hvidløgsost. Den er enormt let at lave, men hvor den dog dufter og smager, hvis jeg må sige det selv, og det må jeg.

Opskriften:

200 g Philadelphia
200 g græsk yoghurt
4 fed hvidløg
Purløg
Salt og peber

Det er såmen det hele 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

11 kommentarer

  • Reply Deborah 1. maj 2007 at 19:32

    Enkelt og rigtig lækkert – jeg bliver helt sulten! 🙂

  • Reply Pia 1. maj 2007 at 21:14

    uhmmm, hvidløg, har hang til hvidløg, og i ost er den på ingen måde mindre lækker.

  • Reply Judith 1. maj 2007 at 21:22

    Hvidløgsost og nybagt brød. Mums:-)

  • Reply Hege 1. maj 2007 at 22:36

    Det høres utrolig godt ut. Må prøves en gang, men hvis jeg skal prøve alt det lekre jeg ser rundt omkring i bloggland, så må jeg gå sidelengs inn dørene før høsten.

  • Reply Gitte 2. maj 2007 at 07:57

    Tak for opskriften, du er utrolig god til at tage billeder!

  • Reply Catarina 2. maj 2007 at 09:17

    Tak Gitte og velbekomme 😉

  • Reply Laila 3. maj 2007 at 14:27

    Mmmm.. Det skal da prøves inden længe!

  • Reply Gitte 12. december 2007 at 07:18

    Faldt lige over spisekammeret, og får lyst at lave hvidløgsosten. Mums, den lyder lækker 🙂

  • Reply Catarina 12. december 2007 at 07:26

    Velkomme til siden her Gitte. Osten er bare lækker 😀

  • Reply METTE 19. december 2011 at 19:18

    SUPER – SUPER DET ER EN HVIDLØGSOST DER VIL NOGET,
    NU KØBER JEG IKKE FÆRDIG LAVET MERE.

    • Reply Catarina 19. december 2011 at 20:12

      @Mette – godt du kan lide den. Her er det osse yndlingshvisløgsosten. 🙂

    Skriv et svar til Gitte Cancel Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.