En bog til hver

19. maj 2007

Vi var på en lille shoppe tur her i dag og havnede ved bøgerne. Jeg faldt pladask for Politikkens bog om “Havens Krukker” Christian fandt en bog om hjemmelavede burgere som faktisk ser ret spændende ud. Søren mente af Politikkens “Grønne Kogebog” lige var noget for os og det har han ret i.

boeger.jpg

I samme genre

3 kommentarer

  • Svar Deborah 19. maj 2007 at 15:23

    Åh det kan du ikke være bekendt, jeg får abstinenser – jeg samler jo! På kogebøger altså. De ser gode ud allesammen! Den om krukkerne ville jeg også gerne eje… nå det går nok, jeg har alligevel begrænset med plads, både på altanen og i den reol jeg ikke har fået endnu *griner*

  • Svar Catarina 19. maj 2007 at 17:13

    Hvis jeg skulle blive træt af dem, ved jeg hvor de skal sendes hen 🙂

  • Svar Deborah 20. maj 2007 at 07:58

    HELT bestemt 😉

  • Skriv gerne en kommentar