Det var en kold

20. oktober 2007

.. og stille morgen. Der var næsten ikke en vind der rør på sig, det er dog ikke tid til udendørsaktiviteter, da dagen i dag skal bruges til at få det sidste af bryggerset og køkkenet tømt, så vi er klar til på mandag hvor håndværkerne kommer og brækker ned.

frost.jpg

Det er ikke fordi jeg egentlig har vildt meget lyst til, at det igen skal rode her, men det kan/skal der ikke ændres ved. Det bliver også fedt, når det det er færdigt. Efter planen skulle det være den 31. oktober så det håber vi holder stik.

Så er det altså også slut, med roderiet, i denne omgang 😛

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Valdemarsro.dk 20. oktober 2007 at 22:29

    Fine billeder af rimfrost, det er så flot med de iskrystaller.

  • Svar Catarina 21. oktober 2007 at 07:53

    Jeg er også betaget af dem, men man skal være hurtig, for de holder ikke så længe 🙂

  • Skriv gerne en kommentar