Godmorgen søndag

18. november 2007

Efter jeg har fået den nye ovn, som kun er 6 minutter om at blive 200 grader, er jeg begyndt at bage brød om morgenen. Jeg flækker brødet sammen aftenen i forvejen det hæver kun én gang, det er natten over under et fugtigt klæde i køleskabet.

broed.jpg

Her til morgen togjeg brødet ud af køleskabet og smed det direkte ind i ovnen.

I samme genre

4 kommentarer

  • Svar Jonna 18. november 2007 at 11:10

    Nej hvor dejligt, så ved du da hvad det er i putter i maven og hyggeligt med duften og frisk brød til morgenkaffen.

  • Svar Helle K. 18. november 2007 at 12:09

    Det lyder som en god ide – og en rigtig lækker ide 🙂 God søndag.

  • Svar Valdemarsro.dk 19. november 2007 at 08:56

    uhm, duften af friskbagt brød… -god ovn du har fået der 🙂

  • Svar Catarina 19. november 2007 at 18:06

    Jonna, ja det er herligt 😉

    Helle K, tak og i lige måde 🙂

    Valdemarsro.dk, ja den er bare super 😀

  • Skriv gerne en kommentar