Se hoved og hale

10. januar 2008

Jeg trænger til en god studsning og lidt farve på mine bryn og vipper. Jeg er så lys, at mine vipper og bryn på det nærmeste er gennemsigtige. Det er ikke ret fedt, for det kræver at jeg har make-up på hele tiden, for ellers flyder mit ansigt sammen.

Ok, det er sjældent jeg ikke har make-up på, men det er fordi jeg skal ud af døren, men der er også dage hvor jeg ikke gider og ikke skal nogen steder, så er det da fedt, at man på trods af manglende make-up, stadig kan se hoved og hale på mig.

Jeg ringede til frisøren i tirsdags, og sørme jeg kunne få tid i dag efter arbejde. Fedt!

Så i aften skulle jeg gerne se brandhamrende godt ud. 😛

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Perle 10. januar 2008 at 11:54

  Her i vi (også) i samme båd :o) Skal selv ringe til frisøren, måske et hint til at få det gjort.

  Du bliver sikkert smækker lækker 🙂

 • Svar Catarina 10. januar 2008 at 12:24

  #Perle, ja da og du med, når du har fået ringet 😉

 • Svar Helle K. 11. januar 2008 at 10:29

  Du er garanteret også lækker, når du er usynlig 😀

 • Svar Catarina 11. januar 2008 at 11:25

  #Helle K., 😆 ja da..

 • Skriv gerne en kommentar