Ekstra batteri

17. februar 2008

Hvor er jeg glad for, at jeg købte et ekstra batteri til mit kamera, da jeg i sin tid købte det. For lidt siden, lige midt i en billede optagelse på stativ og det hele, løb det selvfølgelig tør for strøm. Nu er jeg ikke kendt for at have oceaner af tålmodighed, så det var rar at kunne stikke hånden ned i tasken og bare tage reservebatteriet op.

batteri.jpg

Nu ligget det andet i opladeren, og det havner fluks i tasken, så snart det er fuldt opladet.

I samme genre

3 kommentarer

 • Svar Helle K. 17. februar 2008 at 15:02

  Min tålmodighed er heller ikke til batterier som løber tør – derfor er ekstra-batterier et must her også… 🙂

 • Svar Catarina 17. februar 2008 at 15:23

  Helle K.
  Selv til det store som bruger 4 genopladelige AA batterier, har jeg 8 ekstra 😉

 • Svar Endnu et batteri 13. januar 2010 at 16:05

  […] mest brug for, at have et fuldt opladdet batteri. Til det lille Canon 800IS havde jeg også et ekstra batteri, humm det har jeg jo sådan set stadigvæk, for kameraet og tilbehøret ligger jo bare i skuffen. […]

 • Skriv gerne en kommentar