Måske jeg skulle

24. februar 2008

..jeg har vist det hele. Æg, smør, mel, sukker, mælk og brunfarin, ja jeg har hvad jeg skal bruge, så jeg bager skisme lige en fynsk brunsviger.

I samme genre

4 kommentarer

  • Svar Gitte 24. februar 2008 at 09:19

    Mums – det lyder lækkert. Der er intet der slår en hjemmebagt brunsviger. Sikker på at alle drengene vil synes om det. Bag hellere dobbelt portion 🙂

  • Svar Catarina 24. februar 2008 at 09:25

    Gitte
    Jeg bliver helt sikkert populær 😆

    Mon ikke en enelt bradepande er nok 😉

  • Svar Johanna 24. februar 2008 at 10:37

    Uha, det er godt nok mange år siden jeg har smagt brunsviger. Den faldt helt sikkert i god jord.

  • Svar Catarina 24. februar 2008 at 11:03

    Johanna
    Det er lige før jeg skal sende dig et stykke 😉

    Den faldt i god jord, der er allerede røget en 1/2 bradepande.

  • Skriv gerne en kommentar