Gemmeleg

12. marts 2008

Indtil nu har det da godt nok været lidt fugtigt der ude i verdenen. Hvor jeg har opholdt mig, har det ikke været levnet meget plads til, at solen kunne titte frem. Det har nærmest været sådan, at når man opdagede det lysnede lidt og inden man så fik tænkt, dejligt….ja så legede solen atter gemmeleg.

regn1.jpg

Vel hjemme er aftensmaden påbegyndt og også næste færdig. I dag står den nemlig på salat med dadler i baconsvøb og godt brød. Umm jeg glæder mig allerede til vi skal spise, men der kommer til at gå noget tid endnu, da sønnike er til fodbold.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Marianne 12. marts 2008 at 19:22

    Så godt du beskriver dagens vejr – det kan vel nærmest betegnes som opholdsvejr 🙂

  • Svar Catarina 13. marts 2008 at 06:02

    Marianne
    Ja det er faktisk en meget passende betegnelse. 😀

  • Skriv gerne en kommentar