Yes!

22. marts 2008

Jeg tog mig sammen og blev færdig til lidt over 10. Bekymringen over, at jeg endnu ikke havde fundet noget til konfirmationen, begyndte at rumle i maven, så af sted jeg drog. Målet var Tarup Centret og minsandten og der ikke var bid.

paa_shopping.jpg

Jeg har nu fundet to nederdele, to skjorter og en top. Så hvor problemet før var manglende tøj, så er det nu, at finde ud af hvilken nederdel jeg skal have på, men det bliver nok vejret der afgøre det.

I samme genre

7 kommentarer

 • Svar Stine 22. marts 2008 at 13:28

  Hvor skønt – glæder mig til at se billeder af outfittene 😉

  Jeg var en tur i Stof og Stil og fik købt stof. Lilla stof til nederdel, sort stof til nederdel, mønstret stof til kjole, prikket stof til ærmer (stoffet til kjolen købte jeg i onsdags), i alt 300,- Incl. sytråd og lynlåse. Det er da billigt 😀 Nu skal jeg bare finde tid til at få det syet…

 • Svar Perle 22. marts 2008 at 16:50

  Jaaa, billeder billeder 🙂

  Dejligt at du fandt lidt forskelligt.

 • Svar Catarina 22. marts 2008 at 18:29

  Stine
  Hvis bare jeg kunne sy, så ville jeg være glad. Jeg glæder mig til at se hvad du får syet. 😉

  Billeder af mit tøj, kommer først efter konfirmationen. 🙂


  Perle
  Du får først tøjet at se til konfirmationen. 😉

  Jeg er også lættet nu. Nu kan jeg slappe af. 🙂

 • Svar Soltoften 22. marts 2008 at 19:35

  Dejligt at høre, at det endelig lykkedes for dig 🙂 Glæder mig til at se outfitet efter konfirmationen 😀

  Btw – lækre støvler du har på billedet… 😉

 • Svar Catarina 22. marts 2008 at 20:04

  Soltoften
  Ja jeg er sg også glad og lettet over at jeg ikke behøver at lede længere. 🙂

  De støvler er jeg også rigtig glad for. 🙂

 • Svar Gitte 22. marts 2008 at 22:01

  Hvor dejligt du fandt tøj til sønnikes konfirmation – så er der vist også styr på alt i rigtig god tid.

 • Svar Catarina 23. marts 2008 at 06:57

  Gitte
  Ja jeg kan ikke klage, det hele flasker sig til sidst. 😀

 • Skriv gerne en kommentar