Konfirmation og frost

27. marts 2008

Da jeg skulle af sted her til morgen, frøs det ret meget, og jeg måtte, igen i dag skrabe is af bilen. Samtidig glædede jeg mig over at det formentlig er den næst sidste omgang frost, hvis man skal tro vejr prognoserne for de næste dage. Planterne i haven frøs også godt og smukt ser det også ud, men nu holder vi snart konfirmation og konfirmationer er altså lig med forår, ikke frostvejr.

frost1.jpg

frost2.jpg

frost3.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 27. marts 2008 at 13:38

  Konfirmation er lig med forår – sådan skal det bare være…

  Imorgen tidlig er der muligvis også frost, men så tror jeg, at vi slipper – gerne for dette forår. 🙂

 • Reply Catarina 27. marts 2008 at 17:17

  Helle K.
  Ja jeg satser på at DMI har ret denne gang. 😉

 • Reply Olines 27. marts 2008 at 17:45

  Vi skal holde konfirmation for mellemste på søndag og da har foråret bare at komme forbi Djursland!

 • Reply Catarina 27. marts 2008 at 19:32

  Olines
  Jeg krydser fingre for at foråret kommer lige neop til jeg på søndag. I må have en dejlig dag. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.