Et overflødigshorn bliver til

4. april 2008

Marianne, en af mine kollegaer, kom ud her til aften for at samle det overflødigshorn jeg havde bestilt hos hende. Hun bagte den der hjemme i sidste uge og så har den ligget i fryseren til nu, hvor den skulle samles , for atter at komme på køl.

1.jpg
~Pynten laves

2.jpg
~Ca. halvvejs

3.jpg
~Så er den lige ved at være der

4.jpg
~Helt færdig

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

19 kommentarer

  • Reply Anita 4. april 2008 at 23:13

    Muuums, den ser lækker ud!

    Jeg kan huske, at jeg stod, for nogle år tilbage, og lavede chokolade krummelurer på samme måde, som på billedet dér. Det var et spørgsmål om at lave nok, for der var altid nogle, som gik i stykker undervejs – eller blev spist 😉

  • Reply Catarina 4. april 2008 at 23:18

    Anita
    Jeg fik skam lov tilat smage og det er mums. 😉

    Her var der også nogle stykker af de chokolade krummelure om knækkede. 😉

  • Reply Tina - omme i London 5. april 2008 at 01:04

    WOW – kransekage er altsaa den ultimative kage – og hvor blev den bare flot!

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 07:18

    Tina – omme i London
    Ja og når det så er hjemmelavet smager det næsten dobbelt så godt. Jeg glæder mig til at sætte tænderne i det i morgen.

  • Reply Louise 5. april 2008 at 07:43

    Jeg plejer normallt ikke at spise kager, men dét dér ser rigtig godt ud. Det er egentlig også en smart skabelon til chokoladen…. Den kunne måske bruges til jul 🙂

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 07:52

    Louise
    Den kan sagtens bruges til jul og de slap fint fra plastikken efter den havde været i fryseren. 😛

  • Reply Hanne 5. april 2008 at 08:55

    WAAAAAUW! Ej hvor er du dygtig! Den slags har jeg desværre ikke tålmodighed til at give mig ud i. Men det ser tæskegodt ud! 🙂

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 09:01

    Hanne
    Jeg har heller ikke tålmodighed til den slags, derfor var det også min kollega om lavede den, jeg gik kun til hånde. 😉

  • Reply Marianne 5. april 2008 at 09:30

    Hold op hvor er det smukt og hvem der bare lige kunne nippe et stykke………mums 🙂

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 09:42

    Marianne
    Jeg har også svært ved ikke lige at snuppe et stykke… toppen måske… det er der ingen der ser. 😀

  • Reply Helle K. 5. april 2008 at 10:09

    Lækker – lækker – lækker 🙂 Måske skulle jeg lave nogle kransekagestykker??? Tænke – nu må vi se.
    Rigtig dejlig dag imorgen! 🙂

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 10:12

    Helle K.
    Det ville jeg…. hvis det ikke lige var fordi jeg altså har en kæmpe kage i kælderen. 😀

  • Reply Stine 5. april 2008 at 13:09

    Hvor ser det godt ud 🙂

  • Reply Gitte 5. april 2008 at 17:58

    Hvor er det bare flot, må være svært ikke at nuppe et stykke.

  • Reply Catarina 5. april 2008 at 18:43

    Gitte
    Jeg ligger også konstant bånd på mig selv. 😆

  • Reply Bambi72 6. april 2008 at 11:33

    WOW hvor smukt

  • Reply Catarina 7. april 2008 at 07:18

    Bambi72
    Taak og det smagte også fantastisk. 😉

  • Reply connie jensen 14. januar 2009 at 19:47

    Jeg ville gerne have en opskrift eller hvordan bliver den bagt skævt i ringe og hvordan skal den forlænges pr.omgang
    Den er flot
    connie Samsø

  • Reply Catarina 14. januar 2009 at 19:54

    Min kollega har øvet sig mange gange, derfor er hun så god. så ævelse gør mester, ellers må man købe en hos bageren. 😉

    Man kan købe Færdig Kransekagemasse fra Odense Marcipan, den er brugt her. Rigtig god fornøjelse. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.