Ok med mig

16. april 2008

..selvom jeg var sådan lidt øv lige da jeg opdagede det. Mine dejlige hjemmeservice damer havde ikke lagt vejen forbi matriklen her i dag. Det er ellers aftalen at de skal komme hver anden onsdag.

stoevsuger.jpg
~Den her kom ikke i brug i dag.

Jeg ringede til kontoret da jeg kom hjem fra job, og selvfølgelig var der sket en fejl, faktisk en ret stor fejl. For de havde lavede om på skemaet og havde så i travlheden glemt at give mig besked om, at de nu kommer hver anden mandag i stedet. Jeg væbner mig med tålmodighed til på mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bambi72 16. april 2008 at 19:19

  Sådanne en vil jeg også have 😀

 • Reply Catarina 16. april 2008 at 19:52

  Bambi72
  De er guld hver og jeg vil ikke undvære dem. Det giver mig så meget mere tid. 😉

 • Reply Helle K. 17. april 2008 at 07:32

  Godt at de trods alt kommer på mandag – at du ikke helt er smidt ud af systemet. 🙂

 • Reply Catarina 17. april 2008 at 07:42

  Helle K.
  JA det er jeg også glad for. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.