Slowmotion

10. maj 2008

Jeg trængte til lid mad, ikke det store men bare lige lidt som kunne lukke huldet i maven. Et rundtnum rugbrød skinke og italiensksalat var lige hvad jeg kunne bruge. Jeg er ikke den store ”grovæder” når det er varmt, det tror jeg egentlig gælder for os alle.

frokost

Der er ved at komme et par små vattotter på himmelen men det er ikke nogen der genere, livet leves udenfor, ligesom når vi er på camping. Lige nu kunne jeg godt forestille mig at det var siesta for her er så roligt at man kunne hrer en knappenål falde.

skyer

Der er blevet handlet, så vi faktisk ikke behøver, at skulle uden for matriklen mere i denne pinse. Det har sænket sig en dejlig afslappet stemning over alt her. Det er lidt som om at der er en der har trykket på slowmotion knappen

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Bambi72 10. maj 2008 at 14:38

    Ikke en sky i sigte her… Men ja et solidt tryk på slowmotion 😀

  • Svar Catarina 10. maj 2008 at 16:33

    Bambi
    Dejligt, med helt skyfrit, her er det stadif de hyggelige vattotter jeg kan se. 😉

  • Skriv gerne en kommentar