Klar

1. juni 2008

Tag en lille almindelig rejecocktail uden pynt eller anden dikkedare, små tunbøffer fra grillen med den dejlige broccolisalat til og du har vores søndagsmiddag.

forret

hovedret

Nu fortsætter hyggen i haven og jeg klager ikke det mindste, det er da ret fantastisk med det dejlige sommervejr.

hygge

Umm det har været en dejlig afslappende søndag, hvor vi har hygget i haven og der er blevet badet og solet en smule. Alt er klart, til den sprit nye uge som starter i morgen.

I samme genre

8 kommentarer

  • Svar Leif 1. juni 2008 at 21:38

    De der lækre tunbøffer vil jeg gerne bestille 2 stk. af til omgående levering 🙂

  • Svar et cetera 1. juni 2008 at 22:22

    Perfekt sommermad – det ser rigtigt dejligt ud! Tunbøffer er simpelthen noget af det lækreste 🙂

  • Svar Catarina 2. juni 2008 at 06:24

    Leif
    For pokker da…jeg så først din kommentar her til morgen, ellers havde jeg da sendt dem til dig. 😆


    et cetera
    Velkommen til her.
    Vi er helt vilde med tunbøffer og specielt når de lige har fået en tur på grillen, det er som du siger, perfekt sommermad.

  • Svar Joan 2. juni 2008 at 16:40

    uhm rejer og tunbøffer. mums..

    sidder lige og læser lidt om hvad der er sket i weekenden. hvor er du bare for sej!!! godt gået, du skønne kvinde.

  • Svar Catarina 2. juni 2008 at 19:56

    Joan
    Det var ikke den værste middag. 😉

    Tak for de utrolige pæne ord. 🙂

  • Svar Nille 4. juni 2008 at 19:37

    Jeg laver mine tunbøffer noget mere rå 😉 Men godt er det!!! Og inspireret lavede jeg din broccolisalat til – i Belgien findes Crème fraiche ikke -men med fromage frais 0% gik det fint… og med almindelige løg, men må være meget bedre med rødløg, som har en helt anden smag! Tak for tippet!

  • Svar Catarina 5. juni 2008 at 06:10

    Nille
    Velkomme til siden her.
    Som regel for min tun mere varme når den er på grill, end når jeg smider den på panden. 🙂

    Velbekomme, fromage frais kan sagtens bruges og sikker også alm. løg selvom der jo er markant forskel på rødløg og alm. Løg. Jeg tror jeg foretrækker rødløgets søde smag. 😉

  • Svar Deborah's food and something 8. april 2012 at 17:24

    […] besluttede allerede igår, da jeg så Catarina’s indlæg, at jeg ville prøve idag. Det har jeg så gjort. Det eneste, jeg har “lavet om”, er […]

  • Skriv gerne en kommentar