Godnathistorie

4. juli 2008

Nu vil jeg smutte ind under dynen og lĂŠse godnathistorie for mig selv.

Godnat. 😉

     

- Tak fordi du havde lyst til at lĂŠse med -

Kig endelig forbi Instagram, og fĂžlg med i alt det der ikke kommer ind pĂ„ her pĂ„ siden. Du kan ogsĂ„ holde Ăžje med nye indlĂŠg via Facebook eller tilmelde dig "email-pĂ„mindelser om nye indlĂŠg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind pĂ„ min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Pia 4. juli 2008 at 23:36

    MĂ„ alle de gode drĂžmme fylde din nats sĂžvn:)

  • Reply Catarina 5. juli 2008 at 08:17

    Pia
    Tak skal du have min ven, den har vĂŠret dejlig, sĂ„ dejlig at jeg kom lidt for sent u af sengen. 😉

  • Skriv gerne en kommentar