På tirsdag på tirsdag

2. august 2008

Ved flere lejligheder under vores sommerferie, har jeg savnet en rigtig god blitz. Den indbyggede der er på mit kameraet, er ikke så meget bevendt, selvom den er indstillelig. Nu har jeg bestilt den blitz som, siden jeg købte kameraet, har været på min ønskeseddel, nemlig en Nikon Speedlight SB-800. Jeg regner med at have den i hænderne, ja du har jo nok gættet det…….. på tirsdag. Det bliver så fedt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 4. august 2008 at 12:20

  Det bliver bare så fedt – tillykke. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig 🙂
  Jeg har faktisk en ekstern blitz, men jeg er ikke så god til at bruge den…. grunden er vist, at man skal indstille inde i menuen på kameraet, at nu bruger man bliltz, så det føles lidt besværligt.

  Jeg har et ønske om et nyt kamera, og jeg har overbevist håndværkeren om nødvendigheden, så nu skal jeg bare lige finde økonimien til det 🙂

 • Reply Catarina 4. august 2008 at 14:31

  Helle K.
  Umm det lyder spændende, jeg glæder mig til at se hvad du ender op med. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.