The Final One

31. august 2008

..hed koncerten i aftes. En rigtig rigtig god koncert, hvor repitoaret var en anelse anderledes end i 2006, der var en anelse flere ballader indlagt og det gjorde at jeg ikke dansede så maget som for to år siden. Men selve koncerten var altså super og jeg er glad for at vi fik billetter.

Da vi var på vej ud af Parken spurgte Daniel mig hvor mange stjerner fra 1-6 jeg ville give den, og jeg svarede; at jeg altså kun ville give den 4, Daniel var helt enig. Vi var også begge enige om at koncerten i 2006 var 6 stjerner værd.


~Vi sad langt oppe, derfor den ringe billedekvallitet. Men en super udsigt.

George Michael sluttede af med de samme ekstranumre som 2006, nemlig:
– Careless Whisper
– Freedom

I samme genre

6 kommentarer

 • Svar Karin - Abildjyden 31. august 2008 at 09:37

  Dejligt at få den “sidste” turne/koncert med, at den ikke levede op til tidligere koncerter gør måske, at det er en skrøne med det “sidste”. (hihi). Hørte et par kendisser i aftenshowet i fredags mene det bare var for at trække fulde huse (hihi).

 • Svar Catarina 31. august 2008 at 09:40

  Karin – Abildjyden
  Ja sådan er det vel altid og så kommer der lige en comeback turne om et par år. 😆 , men hvad… det var en god koncert alligevel. 😉

 • Svar Anita 31. august 2008 at 10:15

  Set-listen ligner præcist den samme, som den vi hørte i Århus, sidst han var i DK. Men for faen, hvor var det godt! Der i Århus altså. Og for hulen, hvor ville jeg godt have oplevet ham igår.

  Han er Toppen af Poppen 🙂

 • Svar Catarina 31. august 2008 at 10:20

  Anita
  Helt enig – og næste gang, (for det tror jeg der bliver) er jeg også at finde blandt tilskuerne.

 • Svar Valdemarsro.dk 31. august 2008 at 18:07

  Jeg synes faktisk den var bedre end sidst. Vi var i Århus og høre ham sidst, og den ville jeg have givet 3, hvor den her får 5 af mig 😉
  Super god aften.

 • Svar Catarina 31. august 2008 at 18:39

  Valdemarsro.dk
  Vi så den så i Parken i 2006. Og set-listen var en anelse anderledes og det tiltalte mig mere dengang. 😉

 • Skriv gerne en kommentar