Det er slet ikke så ringe endda

15. september 2008

At få love til at starte ugen, med sådan en helt ubrugt mandag. I dag er det sidste dag i 14 dage at min chef og kollega er på kontoret. Hun har en lille sygemelding og derefter et par dages kursus før hun er tilbage igen. Jeg vil gå ud fra at jeg i dag skal briefes om, både det ene og det andet, samt have tildelt et par ekstra opgaver.


~Denne lille sag er begyndt at rødme derude i haven.

Jeg har ikke noget imod at sidde alene, for sådan er det også ved sommerferien. Men lidt anderledes bliver det nu alligevel, nu hvor det er efterår og alle udstillingerne ligger inden for de næste par måneder.

God mandag. 🙂

I samme genre

9 kommentarer

 • Svar Perle 15. september 2008 at 06:33

  God mandag til dig også.

  Jeg ville nu rigtig gerne have haft fri i dag, men chefen er væk hele ugen og jeg har ansvaret for oplæring/opgave tildeling af ny kollega. Bliver nok fint nok når jeg først lander derovre 🙂

 • Svar Trine 15. september 2008 at 06:46

  Rigtig god mandag til dig 🙂

 • Svar Catarina 15. september 2008 at 06:48

  Perle
  TAk skal du have. 😉

  Kan godt forstå du gerne vil have haft fri i dag, efter den discoweekend du har haft. Som regel er det ikke så slemt når man først er kommet afsted. 🙂


  Trine
  Tak skal du have, jeg håber du nyder din. 😀

 • Svar Helle K. 15. september 2008 at 07:38

  Og god mandag til dig – du får en spændende tid – “Når katten er ude o.s.v.” 😉

 • Svar Catarina 15. september 2008 at 08:07

  Helle K.
  Jepper tralla lalala 😆

 • Svar Madame 15. september 2008 at 09:03

  Tak, og god mandag også til dig, Catarina :o)

 • Svar Catarina 15. september 2008 at 09:42

  Madame
  Tak skal du have. 🙂

 • Svar Karin - Abildjyden 15. september 2008 at 14:42

  Det med udfordringer er altid spændende, at det så lige bliver i perioden hvor der samtidig er stor travlhed, kan både være meget interessant, og en lille smule stressende. Jeg er sikker på du klarer det fint, en løbetur giver god energi, og hvis hjemmefronten er indforstået….

  Ønsker dig god arbejdslyst. Glæder mig til at følge udfordringerne.

 • Svar Catarina 15. september 2008 at 17:38

  Karin
  Det bliver et par dejlige uger, med travlhed, men jeg kommer også til at hygge mig. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar