Sur gammel gimpe

21. september 2008

Dagen startede rigtig godt, solen skinnede og min tur ud i haven med kameraet var hyggelig. Aviserne blev læst igennem og det samme gjorde diverse blogs, der blev shoppet lidt, tøjet blev strøget og badet blev nydt. Men så var det som om, at der var én der fyldte min kop med citron, for fy for pokker hvor blev jeg lige pludselig i et sært surt humør. Det var som om at intet af det jeg rørte ved, ville som jeg ville og det ikke bare irriterede mig, det pissede i den grad af. Øv hvor kan jeg ikke lide mig selv når jeg er sådan en sur gammel gimpe.

Nå – nu er det heldigvis holdt igen og jeg er ikke længer sur. Det værste er bare at jeg egentlig ikke kan se hvorfor jeg skulle blive så sur. Og de småting der gik mig imod, havde jeg, hvis det var sket i går, bare trukket på skuldrene af.

Nu vil jeg gå ud og begynde forberedelserne af frikadeller med stuvede spidskål.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Joan 21. september 2008 at 16:33

  Åh kender godt den slags dage. De starter godt og så lige pludselig….. Godt du er kommet ovenpå igen 🙂

 • Reply Karolina 21. september 2008 at 17:18

  Det kender jeg alt for godt. Prøv at drikke melissa… man bliver faktisk hurtigt “sød” igen. 🙂

 • Reply Perle 21. september 2008 at 18:37

  Vist en kvindeting 😉 Kan selv have dage hvor humøret ligger meget lavt uden en egentlig årsag.

  Dejligt at du er glad igen.

 • Reply Catarina 21. september 2008 at 19:32

  Joan
  Det varede heldigvis ikke så længe. 😉


  Karolina
  Det må jeg prøve næste gang. 😀


  Perle
  Tror jeg også. Det er sjældent det kommer over mig, men når det gør, er det ret træls. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar