Hjemme og vende

24. september 2008

Jeg tog lige lidt før fri for bare at få lidt mere end en halv time herhjemme. Klokken halv seks, skal jeg være ved et møde som slutter af med vinsmagning og buffet. Det skal nok blive en hyggelig aften.

Heldigvis bliver det ikke en midnatsforestilling, arrangementet slutter allerede kl. 21, så det er der er ingen undskyldning for at være træt i morgen.

Nu vil jeg nyde min kaffe og lige snuppe et enkelt stykke brød til, for der er ikke noget mere pinligt end, at ens mave begynder at knurre højlydt, lige der hvor der er allermest roligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle K. 24. september 2008 at 17:54

  God aften – er det sådan en smart vin-smager-fidus du har der?

 • Reply Catarina 25. september 2008 at 06:15

  Helle K.
  Da det er én vinmageren brugte til at smage på vine undervejs i processen. I dag bliver den ikke brugt mere, der er man gået over til at bruge glas. Jeg havde den heller ikke med, men synes den er ret sød. 😉

 • Reply Helle K. 25. september 2008 at 09:10

  Den er meget sjovere end et glas 🙂

 • Reply Madame 25. september 2008 at 09:19

  Det lyder lækker med et møde, der sluttede med vinsmagning og buffet!
  Men kunne du køre lige hjem?

 • Reply Catarina 25. september 2008 at 10:31

  Helle K.
  Ja det synes jeg også – selvom der ikke kan være så meget i. 😆


  Madame
  Jow det skulle jeg – derfor blev det også til kun at nippe lidt til vinen, men det er også ok. Jeg fandt dog ud af at den Chardonnay som vi smagte, den bliver jeg nok nød til at have et par flasker af, for den var skisme lækker.

 • Skriv gerne en kommentar