En heldig kartoffel

28. oktober 2008

Da jeg kom hjem fra job, måtte jeg ud hvor jeg kunne trække vejret helt ned i lungerne. Jeg hoppede i løbetøjet og smuttede udenfor. Hvor var vejret dog dejligt. Næsten ingen vind og slet ingen regn. Turen rensede hjernen og lungerne blev fyldt med dejlig efterårsluft.

Da jeg kom hjem smutte jeg hurtigt i bad og lige som jeg var færdig i badet, havde Søren en dejlig friskbrygget kaffe klar, havde Søren en dejlig kop skoldhed kaffe klar. I det samme kikker jeg ud af vinduet, og ser at det står ned i stænger. Hvis jeg havde været ude i det vejr, så havde jeg været mere end gennemblødt. Jeg er en heldig kartoffel.

I samme genre

7 kommentarer

 • Svar Dorthe 28. oktober 2008 at 19:25

  Der er ikke noget bedre end en god løbetur i godt vejr – det nyder jeg selv meget.

  Og når man så er så heldig at ramme lige den halve time på dagen hvor det er perfekt løbevejr – ja, så er livet jo dejligt.

  Tillykke med dagens held!

 • Svar Catarina 28. oktober 2008 at 20:53

  Dorthe
  Tak skal du have. 😀

  Det er sådan noget vejr der gør det fedt at løbe. 🙂

 • Svar Karolina 28. oktober 2008 at 21:42

  …og kaffe var klar! Dejligt 🙂

 • Svar Pia 28. oktober 2008 at 21:45

  Uha ja, jeg gjorde det samme igår, nåede lige at komme indendøre da der blev helt sort på himlen og haglene slog hårdt mod ruden.

 • Svar Catarina 29. oktober 2008 at 06:05

  Karolina
  Nemlig, han er min helt. 😀


  Pia
  Aiii haglvejr – det havde været vildt at være ude i, det havde sikkert også gjort nas. godt du nåede ind inden. 😛

 • Svar Cirkusprinsesse 30. oktober 2008 at 10:17

  Men regnvejr er da perfekt løbevejr 😀

 • Svar Catarina 30. oktober 2008 at 10:28

  Cirkusprinsesse
  Ikke perfekt, men ok hvis det er stille regn – men ikke lårfede stråler, aii altså der står jeg af. 😀

 • Skriv gerne en kommentar