På den igen

7. november 2008

Jeg tror hellere jeg må ud og se om jeg kan finde et par amaryllis løg, for de to her er da ved at springe til alle side. Og jeg ville jo gerne have nogle som kunne stå og lyse op i decemer. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -

Kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marina 8. november 2008 at 14:05

    Jammen det er da fantastisk med en julegave før tid. Skønt billede.

  • Reply Catarina 8. november 2008 at 16:16

    Marina
    Ja det er det og der kommer også flere. 😉

  • Skriv gerne en kommentar