Brunch

17. november 2008

..ja det er nu så meget sagt, men morgenmaden og frokosten blev til et og samme måltid og var noget så simpelt som to stykker ristet franskbrød.

Mine vinduer skinner om kap med solen så det er lige før jeg kan foranlediges til at tro at foråret står for døren, men også kun lige ved, for jeg har været derude og vinden er kold i dag. Nu vil jeg lige smutte ind i Søstrene Grene og se om de har flere hyacintglas.

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Hege 17. november 2008 at 22:32

  Eia var jeg der! Har Søstrene hyasintglass? Sånne samler jeg nemlig på, men de er ikke så lette å få tak i.

  Håper du hadde lykken med deg.

 • Svar Catarina 18. november 2008 at 06:09

  Hege
  Desværre var de udsolgt – jeg købte dem her derinde på en måned siden og havde håbet de havde fler

 • Skriv gerne en kommentar