Tak for hjælpen

26. november 2008

Det er noget af et ”tak for hjælpen” jeg her har fået. Jeg lavede nogle balkort til en julefrokost – ikke den store grafiske opgave. Men som tak, fik jeg to flasker argentinsk rødvin og summerbird chokolade. Heldige mig!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. november 2008 at 20:37

  Heldige du -jeg ville da godt gide at dele 😉

 • Reply Pia 26. november 2008 at 22:37

  Jamen det er jo sådan at man ofte får som fortjent, så nyd du det bare med god samvittighed Cat.:)

 • Reply Catarina 27. november 2008 at 06:14

  Helle K
  Det er da en god idé, det ville jeg godt. 😀


  Pia
  Jeg nød også lidt af chokoladen i går, vinen må vente til en eller anden lejlighed. 😉

 • Reply Madame 27. november 2008 at 08:05

  Sikke en skøn tak-for-hjælpen-gave 🙂

 • Skriv gerne en kommentar