Søndagslys

30. november 2008

Så blev den rigtige adventskrans også tændt her i stuen. Der er nu noget hyggeligt ven sådan en krans, hvor jeg hver søndag kan tænde et lys og den søndag alle er tændt, er ringen ligesom sluttet.

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -

Kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne 30. november 2008 at 18:38

    Hvor er det smukt – kransen og den rå væg – giver en bestemt stemning 🙂

  • Reply Catarina 30. november 2008 at 18:53

    Marianne
    Jeg er vild med mine rå væge og når der er levende lys i rummene, så er det specielt. 😀

  • Skriv gerne en kommentar