Dagen før dagen

23. december 2008

Solen er så smuk derude i horisonten, at det får skyerne til at rødme. Det er dagen før dagen og jeg nyder morgenkaffen. Der er stille i huset, det eneste jeg hører er Sørens fingre som løber over tastaturet og mit eget åndedræt. Christian og han kammerat sover endnu og jeg regner ikke med at hører noget til dem før omkring klokke 10, hvor deres maver nok begynder at skriger på morgenmad. De har spillet til langt ud på natten.

Skyerne rødmer

Inden længe vil jeg sætte risengrøden over så den kan komme ind i sengen og hygge sig resten dagen. I aften skal Christian og jeg have risengrød med kanel og smørklar. Umm jeg glæder mig.

Rødmende skyer

Det bliver en vidunderlig dag, det er jeg helt sikker på.

I samme genre

9 kommentarer

  • Svar Marina 23. december 2008 at 09:05

    Dejligt billede af en dejlig morgen. Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  • Svar Perle 23. december 2008 at 09:17

    Det har været en smuk morgen i dag. Skønt at kunne skimte solen for engang skyld.

    Lyder til, at I får en dejlig dag. Glæder mig selv til, at kunne holde lidt fri 😉

  • Svar Olines 23. december 2008 at 09:33

    Sikke en flot morgen derned hos jer. Rigtig god dag.

  • Svar Madame 23. december 2008 at 09:47

    Det er meget smukke billeder, du har taget!
    Jeg vil ønske jer en glædelig jul :o)

  • Svar Catarina 23. december 2008 at 10:52

    Marina
    Mange tak og i lige måde. 😉


    Perle
    Jeg nød den også – så længe den varede. 😀

    Du må have en dejlig jul og hyg dig med det bare at have fri. 😉


    Olines
    Den var mageløs og det var svært ikke at så der i vinduet og bare nyde. 🙂


    Madame
    Tak skal du have. En rigtig glædelig jul til dig og din familie. 😛

  • Svar Elizabeth H. 23. december 2008 at 15:21

    smukke billeder.. Samme middagsret hos os i aften 😉 men jeg sætter den i ovnen pr 100gr (med låg på) – den har har samme virkning som den gammeldags høkasse 🙂

  • Svar Catarina 23. december 2008 at 15:51

    Elizabeth
    Tak for rosen til billederne. 😉

    I ovnen – det har jeg aldrig prøvet, måske jeg skal prøve det næste gang den står på risengrød. Tak for tipet.

  • Svar Elizabeth H. 24. december 2008 at 11:33

    Det var så lidt. Jeg havde heller ikke prøvet det med ovnen før – fik selv tippet her i december i år af børnehavens gamle “madmor”. Jeg har lavet det to gange her i december. I går fik jeg ovenikøbet “ros” for grøden af min svigerfar, fordi “det smagte som den gang han var ude og tjene på gårdene” 🙂

    Så det var dejligt.. Du skal bare røre i gryden et til to gang pr en time, så er den færdig, men pas på gryden bliver meget varm.

  • Svar Catarina 24. december 2008 at 12:13

    Elizabeth
    Det var da noget af en kado fra din svigerfar. Jeg glæder mig til at afprøve det engang i januar. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar