Jeg elsker lyden af søndag

18. januar 2009

Lyden af vaskemaskinens snurren, blander sig sagte med de knitrende lyde som brændeovnen kommer med. Det er søndag, en søndag, hvor jeg kun har et par aftaler med vaskemaskinen og så tror jeg at der også skal bages lidt brød. Om lidt er den første vask færdig, men indtil da, vil jeg snuppe endnu en kop kaffe og nyde søndagens lyde.

vaskemaskinen

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Olines 18. januar 2009 at 09:52

  Sådan skal en søndag lyde:) Da jeg læste dit indlæg kom jeg til, at tænke på lyde i mit liv! Sjovt, at de forskellige ugedage har forskellige lyde.
  God søndag til dig.

 • Svar Catarina 18. januar 2009 at 10:31

  Olines
  Der er stor forskel på dagenes lyde også uden for vores fire væge.

  Du og familien må også have en dejlig søndag. 🙂

 • Svar Pia 18. januar 2009 at 10:35

  Det ér lige som om søndag bare ér mere stille, allesteder:)

 • Svar Catarina 18. januar 2009 at 10:37

  Pia
  Det er somom søndagen har svært ved at slippe dynen. 😉

 • Skriv gerne en kommentar