Godmorgen Danmark

24. januar 2009

Vågnede ved duften af kaffe, jeg konstaterede at Søren allerede måtte være oppe. Jeg vente mig engang mere i sengen, men besluttede så at stå op. Hvilket herligt syn jeg stod op til. Udenfor var alt det grå næsten forsvundet for det havde sneet en smule i nat. Sikke det pynter på landskabet.

godmorgendanmark

Nu vil jeg snuppe kaffe og sætte mig tæt til vinduet og bare side og nyde at der nu er en smule sne at kikke på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Bente 24. januar 2009 at 09:24

  God morgen, Catarina!

  Jeg har fulgt med på bloggen din en stund – og liker veldig godt både det du skriver og bildene du viser – så nå vil jeg legge igjen en liten lørdagsmorgen-hilsen til deg fra Norges vestkyst:-) Så fint det var med snø utenfor vinduene dine! Her er det en grå morgen utendørs, men inne har vi fyr i vedovnen og masse levende lys, så da er det lyst og varm og god lørdagsfølelse!

  Ha en fin lørdag!

  Hilsen fra Bente

 • Reply Madame 24. januar 2009 at 09:36

  Hvor er det smukt, Catarina, her er det bare grønt – og gråt, når man kigger op.
  Jeg glæder mig til i eftermiddag :o)

 • Reply Catarina 24. januar 2009 at 09:42

  Bente
  Velkomme her. 🙂 Det er altid dejligt at “møde” nye mennesker. Mange tak for dine rosende ord om min blog, dem er jeg meget glad. Vi har også ild i vores brændeovn, det er med til at det fæles ekstra hyggeligt at opholde sig inden døre. 🙂


  Madame
  Jeg glæder mig også og har besluttet at jeg tager bilen, for så meget sne er det heller ikke kommet. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.