Spændende dag

3. februar 2009

Jeg er ved, sådan mentalt at forberede mig på dagens undervisning. Det er ikke en af de lette men jeg skal klare den. I dag står cheferne for skud og jeg ved at de med garanti vil stille tonsvis af spørgsmål. Så jeg skal bare være klar med svarene. Det tror jeg som også jeg er, men alligevel er jeg lidt spændt.

Det er faktisk også lidt sjovt at jeg som trainee skal undervise cheferne. Det en spændende dag ingen tvivl om det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

8 kommentarer

  • Reply Helle K. 3. februar 2009 at 07:17

    God dag – du får det som en fisk i vandet 🙂

  • Reply Margrethe 3. februar 2009 at 07:32

    Det lyder som en spændende dag – Held og lykke 🙂

  • Reply Louise 3. februar 2009 at 08:14

    Hej, jeg har fundet din opskrift på en chokoladekage (2007/04/28).
    Jeg vil rigtig gerne bage den, men det er til en børnefødselsdag i morgen, og da jeg gerne vil lave andet end mad mens børnene er der, vil jeg gerne bage den i aften…men vil det være synd og skam?
    /Louise

  • Reply Gitte 3. februar 2009 at 08:16

    Hvis nogen trainee kan klare det – så er det dig 🙂

  • Reply Madame 3. februar 2009 at 10:16

    Pøjpøj, det lyder sjovt, Catarina :o)

  • Reply Søren (Kbh) 3. februar 2009 at 12:03

    Cheferne bliver garanteret godt undervist. Du skal have en buket, hvis du selv vil klikke på skærmen og samle den 🙂
    http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

  • Reply Louise 3. februar 2009 at 16:05

    Det lyder som en spændende dag… 🙂 Håber det går godt

  • Reply Catarina 3. februar 2009 at 19:12

    Alle
    Det gik heldigvis godt med undervisningen og jeg fik sågar ros for min pædagogiske evne til at formidle stoffet. 😉

    Søren tak for alle blomsterne. 🙂


    /Louise
    Du kan sagtens bage den, dagen i forvejen. Bare vent med at putte glasur på, så er super god. 😀

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.