Let aftensmad

15. februar 2009

Jeg gad ikke lave det helt store i dag og havde egentlig heller ikke lige fået købt ind til noget. I fryseren havde jeg et par kyllingebryster som blev delt i tre stykker hver og derefter marineret i en times tid i soja, frisk lime og frisk ingefær. Kartoflerne blev revet fint på mandolinjernet og derefter dubbet for væske og derefter blandet med parmesanost, salt og pepper. Derefter blev de lagt i passende portioner på en bageplade og bagt i ovnen i 10 minutter. Dampet blomkål blev den eneste grøntsag som akkompanierede kyllingen og kartoflerne.

sondagsmad

Det smagte forrygende om end jeg godt ville have haft flere grøntsager. Jeg skal vist have handlet i morgen.

I samme genre

4 kommentarer

  • Svar Anne Mette 16. februar 2009 at 00:52

    Helt klart… dét er sådan noget, man laver, når man ikke gider.

  • Svar Catarina 16. februar 2009 at 06:41

    Anne Mette
    Nu skrev jeg ikke at jeg ikke gad, men at jeg ikke gad lave det helt store, der er en forskel. Og dette tog ikke lang tid og er så let at lave. 🙂

  • Svar Søren (Kbh) 16. februar 2009 at 11:18

    Dejligt at læse om mandolinjernet. Den måde at bruge kartofler
    på ser godt ud. Tak for ideen og opskriften:-)

  • Svar Catarina 16. februar 2009 at 14:21

    Søren
    Ork det bliver brugt flittigt, kan slet ikke undvære det mere. Og velbekomme. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar