Skorstensfejeren gik en tur

10. marts 2009

I morges skulle vores skorstensfejer komme og feje skorstenen både inde fra ovnene, og ude i skorstenslugen som findes i bryggerset. Jeg ventede og nød min morgenkaffe sammen med Christian som var ved at spise morgenmad.

Ganske pludseligt og uden nogen form for bank, gik bryggersdøren op. Jeg smuttede ret hurtigt ud for at se hvem det var. Det var så skorstensfejeren. Jeg sagde godmorgen, han gryntede og fortsatte forbi mig ind i stuen med en sæk og kosten. Han arbejdede flittigt og da han var færdig, gik han atter ud i bryggerset og lukkede gøren for at ordne skorstenslugen. Der går en rum tid og pludselig hører jeg atter bryggersdøren gå. Jeg tænkte at skorstensfejeren nok skulle ned i bilen og hente noget, så jeg ventede….og ventede……og ventede. Til sidst gik jeg hen til vinduet, blot for at konstatere at min kære snaksagelige skorstensfejer var kørt. Nå – det er åbenbart ikke nødvendigt at sige noget når man forlader huset.

I samme genre

11 kommentarer

 • Svar Bambi72 10. marts 2009 at 19:13

  Det var sgu da en spøjs skorstensfejer I har der *GG*

 • Svar Jonna 10. marts 2009 at 19:22

  Han lyder da ikke helt almindelig, kunne da godt have gryntede da han gik.

 • Svar Madame 10. marts 2009 at 19:37

  Det var virkelig ikke særligt høfligt af ham …

 • Svar Helle K. 10. marts 2009 at 19:41

  Min skorstensfejer ser sød ud – og han taler gerne – og han siger farvel – og din skorstensfejer er nok bare genert 😉

 • Svar Catarina 10. marts 2009 at 19:41

  Bambi
  Ja han er ski lidt for sig selv. 🙂


  Jonna
  Ja ikk’ 😆


  Madame
  Ja jeg har aldrig oplevet noget lignende.

 • Svar Catarina 10. marts 2009 at 19:44

  Helle K
  Ups du smuttede lige inden om. 🙂

  Hvis han i en alder at 40+ stadig er så genert, så synes jeg han skal arbejde med det, for et hej og et farveller, kræver ikke det store. 😉

  Kan du ikke bare sende din søde skorstensfejer ned til Fyn, så må du godt låne min. 😀

 • Svar pernillepaa1 10. marts 2009 at 20:48

  Det lyder da som om at han havde en total dårlig dag,den skorstensfejer, ikke særlig høflig mand 🙂

 • Svar Søren (Kbh) 10. marts 2009 at 21:07

  Altså Catarina iflg. teksten skulle du jo være hoppet ud af
  vinduet, ikke også;) klik og hør melodien også-hi-hi….
  http://festklaveret.dk/tekst.php?id=179

 • Svar Catarina 11. marts 2009 at 12:56

  Pernille
  Håber han er i et bedre humør næste gang. 🙂


  Søren
  Det var måske derfor han ikke var i så godt et humør. 😀

 • Svar Jens 11. marts 2009 at 17:10

  Hmmm, sikken en uhøftlig skorstensfejer! Man må da godt være sådan bare en lille smule høflig, når man skal ind i andre menneskers hjem!

 • Svar Catarina 11. marts 2009 at 18:05

  Jens
  Ja det er da det mindste man kan forlange, men sådan er det åbenbart ikke hos ham her. Men så ved jeg det da til en anden gang. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar