Tropisk fotoworkshop

11. marts 2009

Sidste år i marts, var Christian og jeg i Randers Regnskov for første gang. Sikke en oplevelse  og sikke mange billeder der røg i kassen. Dengang havde jeg kun mit Canon IXUS og det gamle FujiFilm S5500 med. Christian gik og fotograferede med FujiFilm S5500 og jeg med det lille IXUS. Da vi tog deroppe fra, svor jeg, at det ikke var sidste gang jeg kom der. Og det må siges at det kommer til at holde stik.

randersregnskov

For den 16. og 17. april, skal jeg på fotokursus i Randers Regnskov sammen men den del andre fotoentusiaster, Randers Regnskovs egen fotograf, Brian Rasmussen og Casper Tybjerg fra Tybjerg Tekst & Foto.

Nøj hvor jeg glæder mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Anita 11. marts 2009 at 19:09

  Arj, hvor er du svineheldig! Jeg har set billeder fra deres kursus og det ser ud til, at de har haft det virkelig sjovt og er kommet derfra med nogle sindssygt gode resultater.

  Rigtig god fornøjelse 🙂

 • Reply Catarina 11. marts 2009 at 19:14

  Anita
  Mange tak skal du have. 🙂

  Jeg har også savlet over de fotos der er kommet ud af de kurser. Jeg var på jagt efter et tredages kursus på Samsø, men der var alt optaget, så jeg snuppede dette i stedet.

  Det bliver vildt fedt og jeg håber jeg får lært en masse. 🙂

 • Reply Anne 11. marts 2009 at 19:51

  Hvor bliver det dog spændende…rigtig god fornøjelse..jeg glæder mig til at se billeder på din blog 🙂

 • Reply Catarina 12. marts 2009 at 06:00

  Anna
  Tak skal du have. Jeg glæder mig også selv til at se de biloleder der kommer ud af det. 🙂

 • Reply Anne Mette Toft 15. marts 2009 at 10:13

  Ej, hvor det lyder for fedt! Bare det var mig!

 • Reply Catarina 15. marts 2009 at 11:26

  Anne Mette Toft
  Jeg glæder mig også helt vildt. 🙂

 • Reply Catarina » Blog Archive » Tropisk fotoworkshop del 2 1. juni 2009 at 14:21

  […] skulle jo have været på tropisk fotoworkshop i Randers Regnskov den 16. Og 17. april, men det blev jo som bekendt aflyst på grund af frafald. […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.