Ung, mild og min

15. marts 2009

De første spæde morgentimer blev brugt på kaffe og nyheder, inden jeg snørede løbeskoene på fødderne og løb mig en dejlig lang søndagstur. Hvor er det dog mildt i dag. Det var og er dog en smule gråt og diset, men der var næsten ingen vind. Efter min mening perfekt løbevejr.

Smoothie

Nu sidder jeg og drikker morgenmad, som er en halv liter light smoothie med en stor håndfuld økologiske havregryn i, og nyder at søndagen stadig er ung, mild og min.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Louise 15. marts 2009 at 13:06

  Det var egentlig min plan at lave sådan een igår – men købte friske jordbær vistnok fra spanien…. Jeg kom til at smage een.. Måske man skulle skynde sig at lave en, mens der stadig er lidt jordbær tilbage…

 • Reply Catarina 15. marts 2009 at 13:12

  Louise
  Friske jordbær med mælk er slet ikke så ringe. Jeg bruger altid frosne jordbær når jeg laver smootie. 🙂

 • Reply Helle K. 16. marts 2009 at 07:46

  Når jeg tænker på noget flydende i et sugerør og der så kommer et havregryn igennem – så bliver jeg altså dårlig – sikke nogle åndssvage idder man (jeg) kan have 😉 – jeg elsker ellers havregryn 🙂

 • Reply Catarina 16. marts 2009 at 17:06

  Helle K
  Hi hi nu er de jo blændet fuldstændig til ud i atomer, så det er som at drikke en almindelig smoothie uden nogle klumper. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.