Nøj hvor det smagte

12. april 2009

Hvorfor ved jeg ikke, men hver gang vi får lam, så synes jeg at det er for sjældent vi får det. Men rent faktisk er det ikke sjældent vi får det, det er ikke mere end et par uger siden vi fik lammekoteletter. 😉

Lammekølle

Denne dejlige lammekølle, udbenede jeg først for derefter at fylde den med masser af persille. Til slut blev den krydret uden på med salt og peber. I det meste af overfladen lavede jeg ”lommer” som kunne rumme fed af hvidløg. Et helt løg gik der til og det er slet ikke for lidt. Nye udenlandske kartofler og en råkost akkompagnerede lammekøllen på vidunderligste vis. Jeg er mæt og påskeglad helt ud i tåspidserne.

I samme genre

6 kommentarer

  • Svar Belle Blues 12. april 2009 at 19:30

    Ser lækkert ud! Af en eller anden grund laver jeg meget sjældent steg eller “køller”. De der meget store stykker kød har jeg vist en ubevidst blokade overfor. Bilder mig ind, at det er meget svært at få til at lykkes. Men jeg fik godt nok et stegetermometer i julegave i år, så måske skulle jeg snart kaste mig ud i det! 🙂

  • Svar Catarina 12. april 2009 at 19:37

    Belle Blues
    Du skal bare kaste dig ud i det og med et stegetermometer kan det set ikke gå galt. Jeg har også et stegetermometer som fulgte med ovnen, men bruger det ikke så tit, men det er klart en fordel. 🙂

  • Svar Leif 12. april 2009 at 20:16

    Uhm 🙂

  • Svar Catarina 12. april 2009 at 20:20

    Leif
    Nemlig. Og i morgen siger jeg uhm igen, når jeg spiser det koldt. 🙂

  • Svar Karin 12. april 2009 at 20:59

    Mums jeg kan mærke mundvand, selvom jeg også har nydt en god middag med sønnen her til aften.

    Jeg serverede selv lammekølle Skærtorsdag, mine 2 yngste var på besøg.

    Jeg er enig, det er alt for sjældent der serveres lam. Da jeg boede sammen med min ex havde vi selv lam, desværre er det ikke muligt i en lejlighed.

    Det er blevet for dyr at have hyggelandbrug med egne lam, øremærkning etc., derfor er mine leveringskilde af lammekød til min fryser desværre ophørt.

    Sikke en dejlig påske og hvilket vidunderligt vejr.

  • Svar Catarina 13. april 2009 at 09:08

    Karin
    Ja hyggelandbrug uddør med alle de regler og det er en skam, for der er netop ved sådanne små landbrug at man kan købe dejligt frisk lammekød.

    Men jeg må se om ikke jeg kan huske at få det lidt oftere. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar