Flanksteak er altid et hit her i huset og når den så ydermere ryger på grillen, ja så er der næsten ikke et øje tørt. I dag er det en kalveflanksteak der ligger og hygger sig på grillrn. Den har fået selskab af slagterens timianpøler. En dejlig salat og godt brød til, så kan det godt betegnes som et festmåltid.
- Tak fordi du læste med -

Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 kommentarer
Jeg synes tit en flanksteak er så fyldt med seje sener, så det er sjældent jeg spiser det efterhånden, men det kan være I plejer at være heldige med kødet hos Jer 🙂
Velbekomme.
Jeg synes også en flanksteak er sej i kødet fordi fibrene er så grove. Har man tænderne og musklerne i kæberne til det, så smager det godt, ingen tvivl om dét. :o)
I aften grillede vi nakkekoteletter marineret med noget karryblanding. Mums! :o)
Det er altid godt med mad i haven synes jeg 🙂
http://www.artscandinavia.dk/KROYER/hip2.htm
Anita og Heidi
Vi har aldrig været udsat for at de har været fyldte med sener, for så havde de slet ikke været så populære her i hytten. Både dem af kalv og af okse har altid været super møre og meget smagfulde.
Nakkekoteletter er smager fantastisk på grillen.
Velbekomme til jer. 🙂
Søren (Kbh)
Tusinde tak for linket til et af mine yndlingsbilleder af P. S. Krøyer. Det er sommer når den er bedst. 🙂
Uhmm dert lyder godt. Send lige vinden denne vej, så jeg kan dufte med. 🙂
Nyd aftenen og den dejlige solnedgang.
KH Henriette
Yummie – elsker grillmad 🙂
Henriette
Det smagte umanerligt godt og jeg nød den dejlige forårsaften. 🙂
Leif
Det samme her. 😉
Det er bare fantastisk at kunne spise ude.
Marianne
I aftes spiste vi inde – vinden var en smule for kold. 😉