Sommersandaldans

7. maj 2009

Det blæser knap så voldsomt hen over Fyn her til morgen, som det gjorde i går. Dejligt, for jeg er ikke vild med blæst. Morgen er gå og byder ikke op til sommersandaldans, snare et par lukkede sko. Det er ok med mig, for jeg ved af erfaring, at det nok skal bliver sandalvejr igen. Alle blomsterne ude foran har haft godt af den vand der er kommet, for de står nu og blomstre alle som én, det er til at blive helt glad i låget over.

Blomster over alt

Dagen byder på et opkald til lægen og derefter venter en arbejdsdag uden de store armbevægelser. Jeg tror lige jeg kan klare den.

Lige om lidt er det weekend og tilmed en lang én af slagsen. Jeg glæder mig og jeg tror, at noget af min opmærksomhed skal gå til haven. Det bliver en dejlig weekend, men nok ikke én der danses i sommersandaler.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply henriette 7. maj 2009 at 08:44

  Godmorgen Catarina.

  Nej sandalerne må desværre nok vente lidt i skabet. MEN så er det jo godt med et par gode gummistøvler for haven kan altid bruge lidt selvskab.

  Rigtig god torsdag til dig 🙂

 • Reply Catarina 7. maj 2009 at 10:51

  Henriette
  Naaa jeg tror bare jeg nøjes med mine træsko. Men ja haven har altid brug for selskab og jeg elsker at gå derude. 😀

  Du må også have en rigtig god dag. 😎

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.