Shop amok

16. maj 2009

.. blev det ikke til. Men sønnike og jeg har været et smut i Rosengårdscentret da sønnike både havde gavekort til det ene og det andet. Vi var åbenbart ikke de eneste der havde valgt at tilbringe denne regnfulde lørdag middag derude. Aldrig har holdt så lang væk som jeg gjorde i dag, men på trods af de mange mennesker, var køerne ikke længere end normalt. Funny.

Rosengårdscentret

Vi fik ikke brugt alle pengene på gavekortene, men til gengæld fik han afprøvet sit nye MasterCard og det virkede, så han var glad. Sønnike fik et par T-shirts og et par DVD film, det var som dele hele.

Ankelbind

Jeg fik også et par småting, bl.a. et ankelbind, som skal støtte min ankel, når jeg begynder at løbe igen. Desuden fik jeg købet en lille gave som jeg skal gi’ væk i næste weekend.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Catarina » Blog Archive » Billige point 16. maj 2009 at 17:28

  […] jeg havde fået pakke mine indkøb af vejen, tog jeg mig lige sammen efter jeg kom hjem fra og fik bikset dej sammen til […]

 • Reply Bot 17. maj 2009 at 13:38

  Glæder mig at se at du fik købt ankelbind 🙂
  Har du så været afsted på lille tur ?

  Go søndag

 • Reply Catarina 18. maj 2009 at 06:22

  Bot
  Jeg har endnu ikke været ude, da den stadig ikke er helt ok. Jeg håber da at jeg senere på ugen kan komme afsted. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar