For pokker, det gjorde godt!

23. maj 2009

Vejret er jo middels talt fantastisk og jeg er lige kommet hjem fra min første løbetur siden anklen brød sammen. Jeg nøjes men en lille fem kilometers tur, for lige at prøve anklen af, og de holdt. Jeg havde ingen smerter eller nogen form for ømhed på turen og nu hvor jeg er kommet hjem, mærker jeg heller ingen ting. Fantastisk!

Skønt vejr

Jeg er tilbage og nu skal jeg bare stille og roligt have nogle kilometer i benene igen. Jeg har virkelig savnet, at mærke pulsen hamre og få sved på panden. Tre ugers pause, er vanvittig lang tid men det var åbenbart det der skulle til, for at anklen kunne komme sig.

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Olines 23. maj 2009 at 16:49

  Hvor dejligt, at du igen kan komme ud og løbe. Jeg kan lige forestille mig hvor svært det har været for dig ikke, at komme afsted på den daglige tur.

 • Reply Stine 23. maj 2009 at 17:19

  Sikke gode nyheder 🙂 Fortsat god fornøjelse med løbeturene!

 • Reply Catarina 23. maj 2009 at 18:45

  Olines
  Jeg lige nu endnu høj og i super godt humør. I morgen tager jeg endnu en lille tur og i den kommende uge, vil jeg stille og roligt øge kilometer antallet. 🙂


  Stine
  Tak skal du have – det er vildt så glad jeg kunne blive af sådan en lille tur. 😀

 • Reply Bot 23. maj 2009 at 19:06

  Glæder os her i København. Det er da ikke til at have med at gøre, hvis man ufrivilligt er forhindret i at lave noget af det man elsker mest.

  Pas nu fortsat på og pøj pøj med den næste tur også 😀

 • Reply Catarina 23. maj 2009 at 19:20

  Bot
  Jeg skal nok passe på, og starte stille og roligt op.

  Jeg glæder mig allerede til Eremitageløbet, hvor vi skal ses – forhåbentlig ses vi dog før. Pas på jeg selv, knus herfra. 🙂

 • Reply Fru E 24. maj 2009 at 10:49

  Hvor skønt at foden er klar igen. Nogle gange skal man jo overgive sig og holde sig i ro :o)

  Rigtig god søndag.

 • Reply Catarina 24. maj 2009 at 20:43

  Fru E
  Nyt navn. 😀

  Jeg er også bare så glad for at jeg nu atter kan søbe og demed få min motion. 😀

 • Reply Fru E 24. maj 2009 at 21:24

  Jeps, nyt navn :o) Måske en dag du får et ansigt på også 🙂

 • Reply Catarina 25. maj 2009 at 06:24

  Fru E
  Det kunne være hyggeligt. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar