Stille morgen

24. maj 2009

Der er en øredøvende stilhed ude i haven. Det er som om alle levende væsner ikke rigtig er vågnet, selvom jeg ved at fuglene er vågne, for jeg lå og hygge under dynen, samtidig med at de fløjtede solen op. Vind er der heldigvis heller ikke ret meget af, jeg vil næsten sige ingen og naboernes vimpler hænger også næsten slapt ned langs flagstængerne. Dejligt, jeg er ikke meget for blæsevejr.

Grå stille morgen

Det er en smule gråt derude, men det var det jo også i går, og der endte det jo med at blive det smukkeste vejr. De, dem fra DMI, har også lovet at der kommer sol, og det allerede her i formiddag.

Mørk syren

Jeg elsker mine syrener, jeg har dem i den almindelig lilla og så har jeg også en hvid én. Men inde hos min søde nabo, har de en syren som er så fantastisk flot, at jeg nok bliver nød til at tikke mig til et par aflæggere. Den er mørke lille, eller bordeaux er den ven nærmest. Jeg kan snildt forestille mig den stå inde i min have og smuk ud. Jeg må hellere spørge ham senere i dag. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.