Gang i grillen

25. maj 2009

Nu har Søren tændt op under grillstarteren og inden længe ryger der kylling på grillen. Kyllingen får selskab af et par squash som er skåret ud i lange skiver, det skal nok blive godt. Jeg skal lige have lavet en salat, så er jeg klar.

Gang i grillen

Jeg kunne aldrig finde på at gøre grillmad til noget der skal gøres hele året, som mange gør. Og det af den simple grund, at jeg så ikke har noget at glæde mig til, når det bliver forår og sommer. Jeg elsker grillmad, men kun når jeg også kan spise ude i det fri og rigtig kan dufte kullene. Nå, det var den salat..

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply henriette 25. maj 2009 at 19:16

  Catarina. Jeg kunne ikke være mere enig. Det er en sæsonting, og ligesom det glæder jeg mig også til vinterens komme og æbleskiver og gløgg… 🙂

  Jeg håber at I får en dejlig aften alle tre og at I nyder den skønne aftensol.

  Kærlig Hilsen
  Henriette

 • Reply Marianne 25. maj 2009 at 19:20

  Bare i ville gemme – så kørte jeg nu – det lyder altså skønt og så i dejligt selskab – jeg har tommel op 🙂

 • Reply Catarina 25. maj 2009 at 19:58

  Henriette
  Lige nøjagtig, æbleskiver og gløgg hører julen/vinteren til. Vi råhygger og nyder at der stadig er varme i solens stråler.

  Også en rigtig god aften til dig og familien, og mange tak for din kommentar. 🙂


  Marianne
  Du skal være så hjertelig velkommen, der er rigeligt. 😀

 • Reply Marianne 25. maj 2009 at 20:36

  Du frister gør du 🙂

 • Reply Catarina 25. maj 2009 at 21:08

  Marianne
  Hi hi nu er der pakket væk, men en af de næste dage, starter vi igen. 😀

 • Skriv gerne en kommentar