Jaaaa, så er pinseferien i gang

29. maj 2009

..og brevet med SP pengene er kommet og det er også allerede skrevet under og smidt i postkassen.

Smukt fredagsvejr

Da jeg kom fra arbejde, var der lige et telefonopkald der ventede og derefter sprang jeg i løbeskoene. For med sådan et vejr trængte jeg i den grad til at komme ud i det fri. Nu sidder Søren og jeg og hygger på terrassen, sønnike er taget til Aciondag i Tommerup Svømmehal sammen med en flok kammerateer og kommer først hjem når det engang slutter.

Weekenden byder på en tur til København, hvor sambarytmerne kommer til at lyde i vores øre og hvor grinet nok bliver svært at tørre af ansigtet, efter en tur i Cirkusrevyen. Åh som livet er godt og nu kalder Søren, maden er vist klar, jeg er løbet…

I samme genre

5 kommentarer

 • Svar Søren (Kbh) 29. maj 2009 at 20:55

  DMI har tilmed lovet godt vejr i week-enden, så rigtig god tur:)
  http://www.spisgodtpaabakken.dk/kort.html

 • Svar Catarina 29. maj 2009 at 21:19

  Søren (Kbh)
  Tak skal du have 🙂

 • Svar Donald 29. maj 2009 at 21:45

  Hvor skønt – gid det var mig der bare kunne holde fri nu.

 • Svar Madame 29. maj 2009 at 21:52

  God tur til København, Catarina – det lyder sjovt at du skal se samba :O)

 • Svar Catarina 30. maj 2009 at 07:43

  Donald
  Håber du får lov til at nyde noget af weekenden i “frihed”. 🙂


  Madame
  Jeg har aldrig oplevet karnevallet i København, så det glæder jeg mig til. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar