Ups

29. maj 2009

Sad på terrassen og hørte Kim Larsen i fjernsynet og så kom jeg skisme lige til, at søge på koncerter i Odense – og wupti der var billetter til koncerten på Amfiscenen på Brands sidst i august. Nu er de indkøbt, men jeg mangler lige at høre om vores unger gider med – men det tror jeg nu nok de vil.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Madame 29. maj 2009 at 21:50

  Det lyder spændende – jeg er også ret vild med Kim Larsen, han kan noget med at samle flere generationer, det er meget imponerende ;o)

 • Reply henriette 29. maj 2009 at 22:36

  Hvis ikke, så er jeg klar til at komme med på et afbud… ;.)

  Jeg gad godt høre ham live, for jeg har endnu aldrig hørt ham på den måde.

  Rigtig god aften til dig Catarina.

 • Reply Catarina 30. maj 2009 at 07:44

  Jeg har heller aldrig (så vidt jeg husker) hørt ham live, så jeg glæder mig og alle vores unger gad heldigvis godt med. 😀

 • Reply Catarina » Blog Archive » Kim Larsen & Kjukken 30. august 2009 at 12:55

  […] havde jo købt billetter til, Kim Larsen & Kjukken på Amfiscenen i Odense i aftes. Det var stå pladser og ikke […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.