Vidunderlig aften

8. juni 2009

Vidunderligt mandagsvejr

Det er da vildt så flot vejr det har været og er over Fyn i dag. Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og har gjort det det meste af dagen. Lige nu er det alle potter og krkker der kræver min opmærksomhed, de trænger i den grad til vand. Jeg elsker når vejret er til at jeg kan gå med bare tær i det fri. Det at mærke underlaget under fodsålerne er bare livet, at det så også er med til at styrke muskulaturen i mine fødder, ja det er bare en sidegevinst.

Nå det var de krukker jeg kom fra…

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Søren (Kbh) 8. juni 2009 at 20:34

  Du plejer også at have en balje med vand til fuglene. Så husk også at give fugle mad 😉
  http://www.rspb.org.uk/youth/play/popup_waiter.asp

 • Svar Catarina 9. juni 2009 at 06:29

  Søren (Kbh)
  Fuglene glemmer jeg aldrig – deres vand bliver skiftet hver anden dag så de har lidt frisk at boltre sig u 😀

 • Skriv gerne en kommentar